Schoonmaak

schoonmaakBEDRIJVEN
Uw kantoren, praktijkruimtes, showrooms en werkplaatsen nemen wij graag onder handen. Omdat onze medewerkers een gedegen facilitaire opleiding hebben gehad, kunnen zij u adviseren welke aanpak het beste resultaat biedt. Maar… uw wensen staan daarin centraal omdat niemand het bedrijf beter kent dan u.

Wij houden de communicatielijnen kort en we doen wat we beloven: met een efficiënte werkwijze vakkundig schoonmaken van uw hele werkomgeving, voor een vriendelijke prijs. En dat alles op een moment dat het u uitkomt.

Uw klanten en producten kunt u weer de volle aandacht geven want wij doen de rest!
Informeer naar onze referenties – van huisarts tot bankgebouw – en vraag vrijblijvend een offerte aan.

SCHOLEN EN INSTELLINGEN
De laatste tijd kampen scholen en instellingen met grote problemen omtrent de schoonmaak van het gebouw. Schoonmaakteams zijn te duur, bieden te weinig kwaliteit of erger nog: allebei! Vaak moeten leerkrachten en pedagogisch medewerkers zelf aan de slag. U vindt het toch ook fijner dat uw medewerkers doen waar ze goed in zijn? Laat hen op de kleintjes letten, dan zorgen wij voor het pand. Want wij snappen waar het u om gaat: met verstand van zaken vlot schoonmaken met extra aandacht voor de ‘pijnpunten’ binnen deze sector.

Wij passen ons werkrooster gemakkelijk aan uw kalender aan; we kunnen ‘s morgens, overdag en ‘s avonds schoonmaken en bieden in de vakanties een interessant alternatief aan.

Informeer naar onze referenties – van huisarts tot bankgebouw – en vraag vrijblijvend een offerte aan.

SPECIALISTISCHE REINIGING
Ride & Shine is u ook voor specialistische reiniging graag van dienst.

Tapijtreiniging
Uw karpet of vloerkleed weer als nieuw? Uw vloerbedekking aan een opfrisbeurt toe? Wij komen naar u toe met onze tapijtreinigingsmiddelen en –machines en klaren de klus in een handomdraai. Losse kleden kunnen we ook op onze eigen locatie schoonmaken en laten drogen.

Graffitiverwijdering
Het verwijderen van graffiti vergt behalve de juiste producten ook de juiste techniek. Ride & Shine heeft beide in huis en brengt uw omgeving weer in de oude staat terug.

Meubelreiniging
Meubels met stoffen bekleding kunnen wij weer voor u laten stralen. Dat zit een stuk beter!

Wilt u meer informatie over de bovenstaande mogelijkheden, wilt u een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag aan ons? Laat het ons gerust weten.

Neem contact met mij op